Visste du at det fremdeles produseres Norske møbelstoffer?

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS på Lillehammer har fremdeles produksjon av møbelstoffer og jeg har de siste 10 årene solgt tekstilene både til private og offentlige rom.

Amdal – Gudbrandsdalens Uldvarefabrik

 

https://gu.no/no/produkter/mobelstoff/amdal-new-coulours/

Amdals karakteristiske tovede tekstur har bemerkelsesverdig komfort og er allsidig i bruk. Paletten består av 30 sofistikerte farger og tilfører en følelse av lukseriøs taktilitet og mykhet til ethvert møbel og interiør. Ny fargekolleksjon lansert 2018 ser du på bildet over. Amdal er et slitesterkt møbelstoff i ull som kan brukes i både private og offentlige rom.

Foto: 

 

https://gu.no/no/produkter/mobelstoff/

Bardal er et klassisk, melert ullstoff i en moderne og dempet palett. Den jevne og myke overflaten understrekes av duse og melerte farger, og skaper et stoff med karakter. Denne vakre kvaliteten skaper varme og innbydende interiører som man blir glad i, og kan kombineres med andre naturmaterialer som skinn, metall og naturstein.

Se hele utvalget her: 

 

https://gu.no/no/produkter/mobelstoff/bardal/

Hallingdal ble lansert i 1965 som et samarbeid mellom Nanna Ditzel, Gudbrandsdalens Uldvarefabrik og Halling-Kock Design Center. Det klassiske designet passer ethvert miljø, og har vært en favoritt hos designere og arkitekter i et halvt århundre.

Se hele fargepaletten du kan få her: 

 

https://gu.no/no/produkter/mobelstoff/hallingdal-65/

Heidal er inspirert av hverdagsklær fra tidligere tider i Gudbrandsdalen, som er laget av tekstiler som skulle vare lenge, være tidløse og solide. Heidal utnytter alle ullas fordeler og utstråler ro og minimalisme. Den er naturlig og fornybar. Med omtanke for fremtiden har vi laget Heidal. Se alle farger du kan bestille hos meg her: https://gu.no/no/produkter/mobelstoff/heidal-new-colours/

Foto: 

 

https://gu.no/no/produkter/mobelstoff/heidal-new-colours/

Jeg har prøver på alle møbelstoffene fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik til hjemlån hos meg i Inspirasjonshuset. Leveringstid på alle tekstilene er normalt veldig kort da de fleste tekstilene er på lager lokalt i Norge.

Høyt fokus på miljøet og bærekraft. Målsetningen er å kontinuerlig kunne forbedre seg forhold til ytre påvirkninger av miljøet, med tanke på forurensing av luft, vann eller land.

 

Cart
Your cart is currently empty.