Velkommen til fargekontoret

Nå kan du handle hos meg her i nettbutikken! Jeg har kalt den for Fargekontoret, fordi jeg siden jeg jeg startet Hege Wølner interiørdesign i 2000 har hatt en brennende interesse om å formidle min kunnskap om farger og ikke minst inspirere og glede deg med farger. Nye produkter i nettbutikken fra Designers Guild   […]

GUBRANDSDALENS ULLVAREFABRIK

Lokalproduserte møbelstoffer Visste du at det fremdeles produseres Norske møbelstoffer?Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS på Lillehammer har fremdeles produksjon av møbelstoffer og jeg har de siste 10 årene solgt tekstilene både til private og offentlige rom. Amdals karakteristiske tovede tekstur har bemerkelsesverdig komfort og er allsidig i bruk. Paletten består av 30 sofistikerte farger og tilfører en følelse av […]

Cart
Your cart is currently empty.